четвртак, 15. септембар 2011.

Mobilni telefon izliven od zlata

U eri kada se najprestižnije mobilne kompanije prosto utrkuju koja će izbaciti bolji i kvalitetniji smartphone, imati nešto potpuno drugačije je ultimativni imperativ i znak dobrog ukusa.

Zato, kome još treba mobilni telefon pomoću kojeg šaljete i primate mailove, imate pristup internetu i koristite raznorazne aplikacije – kada možete imati luksuzno svetlucavi Aesir AE+Y?


U pitanju je limitirana (naravno) verzija mobilnog telefona izrađenog od 18karatnog zlata, za koji trebate izdvojiti tek nešto više od 40.000 evra – sitnica. Od mogućnosti koje sa ovim telefonom dobijate, izdvajamo: brzo pozivanje, forvardovanje poziva, kao i kalkulator! Baterija je kvalitetna i trajaće vam čitavih 5 časova tokom razgovora, a tastatura ima specijalno pozadinsko LED osvetljenje. Ipak, ovo je tip telefona koji formu stavlja ispred funkcionalnosti – zlato je zlato.


Ciljna grupa kompanije Aesir su, svakako, ultra bogati kupci – ali, nameće se pitanje – treba li njima mobilni telefon (čak iako je od zlata) koji ne poseduje niti jednu od modernih, poželjnih i korisnih performansi i gedžeta?

Mada, ako ste toliko bogati da možete izdvojiti gorepomenutu sumu, sigurno imate nekoga ko – umesto vas – odgovara na poštu i surfuje internetom u potrazi za korisnim informacijama, dok se vi baškarite na mauricijumskim plažama ili igrate polo sa princom Vilijamom i tome slično.

1 comments:

a jel ima bluetooth? :)

U opisu treba da stoji Telefon za Arape,

Постави коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites