четвртак, 5. август 2010.

Najskuplja tetovaža

Tokom vremena, tetovaže su imale višestruko značenje u ljudskoj istoriji. Danas, više nego ikada pre, tetovaže su neverbalna izjava, označavanje pripadnosti ili, u ovom slučaju, itekako statusni simbol. Po ceni od "samo" 924.000 dolara prosto urla "Bogat-a sam!!!"


Ova najskuplja tetovaža, ipak, nije tetovaža u klasičnom, tradicionalnom "igla i mastilo" smislu. U pitanju je slika nastala naročitim lepljenjem (lepkom na bazi vode) 612 petokaratnih dijamanata, stvarajući naročiti i unikatni ukras na koži.

Ideja za ovu jedinstvenu tetovažu potiče od južnoafričkog dizajnera nakita Shimansky-ja koji je za tu priliku iskoristio telo poznate manekenke i tzv. ambasadora svog brenda, Minki van der Westhuizen. Tom prilikom, manekenka je provela čitavih osam sati na stolici dok joj je dizajner lično nanosio svaki od 612 dijamanata ponaosob.

Ako i vi želite da jedan trenutak vremena provedete osećajući se kao milion dolara, to možete učiniti na jednoj od osam južnoafričkih ili četiri internacionalnih lokacija Shimansky radnji.

0 comments:

Постави коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites