субота, 19. јун 2010.

Vertu Diamond Signature mobilni telefoni

Ako ste ikada želeli da imate mobilni telefon poput Dejvida Bekama ili Madone; imate bezobrazno mnogo novca za trošenje i volite da imate najluksuznije gadgete - onda je ovo prava stvar za vas!


Vertu Diamond Signature mobilni telefoni su za sladokusce poput vas - sa cenom koja počinje od nekih 90-tak hiljada dolara pa sve do 350.000 $ za limitiranu seriju od svega osam komada! Po čemu su ovi mobilni telefoni tako posebni (i skupi)?

Vertu modeli sami po sebi pripadaju luksuznijim mobilnim telefonima
, međutim, Diamond Signature modeli su "opremljeni" 18 - karatnim belim ili žutim zlatom i sa više od 900 dijamanata, za čije je implementiranje (ručno) potrebno i do sedam dana, a prosečna vrednost im je 7.2 karata po dijamantu!

Ipak, što se specifikacije tiče - ne dobijate baš office friendly mobilni telefon niti aparat sa kamerom ili GPRS-om, Bluetooth-om ili infrared-om, mada, kada je prekriven sa skoro hiljadu svetlucavih kamenčića - tehnički detalji vam i nisu toliko bitni. Imate pristup internetu, mogućnost glasovnog snimanja, displej visoke rezolucije i Yamaha polifon zvuk. Poznavaoci ovaj brend mobilnih telefona žargonski zovu "luskuzno smeće". Ipak, kupovinom Vertu mobilnog telefona ne dobijate samo aparat, već i pristup i članstvo u jedan od najelitnijih i ekskluzivnijih klubova na svetu. "Vertu Concierge" klub omogućava vam ličnu uslugu u hotelima sa pet zvezdica, 24-časovnu podršku na putu, razne zabavne informacije, pomoć na putu i još mnogo toga - na dugme od vas.

1 comments:

Zali boze na sta budale trose pare!

Постави коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites