субота, 19. јун 2010.

Najskuplji evropski hotel

Recesija ili ne, tek luksuzni hoteli niču poput pečurki. Jedan takav nalazi se na starom kontinentu - u prelepoj turskoj Antaliji.


"Mardan Palace"
Hotel "Mardan Palace" otvoren je ne tako davno, sa sve listom najpoznatijih svetskih selebretija kao gostima. Sting, Seal sa suprugom Hajdi Klum, Ričard Gir, Monika Beluči, neizostavna Paris Hilton samo su neki sa spiska. A da bi sve bilo kako treba, služen je beluga kavijar, jastozi, Dom Perinjon.

Izgradnja ovog impozantnog zdanja vlasnika koštala je tričavih 1.65 biliona dolara! U pitanju je ruski tajkun Telman Ismailov, koji sa ponosom uživa u zdanju od 560 soba ukrašenih sa italijanskim mermerom na preko 23 hiljade kvadratnih metara; zlatno lišće nalazi se na oko 10 hiljada kvadratnih metara; tu su , između ostalog i najskuplji kristalni lusteri; akvarijum u kojem se nalazi preko 2.400 različitih riba; bazen od pet ari koji prima 1000 gostiju; 10 restorana; noćni klub na tri sprata; Mardan spa na oko 7.500 kvadrata; plaža na kojoj je posut prelepi beli pesak - uvezen iz Egipta i još mnogo, mnogo toga.


Hotel je smešten pokraj prelepe obale Mediteranskog mora u regionu Lara. Nalazi se na svega deset kilometara od internacionalnog aerodroma i 15 kilometara od centra Antalije.


U ovom hotelu, jedinstvenom kako u Turskoj tako i u celoj Evropi, srećnici će uživati u najfinijoj turskoj gostoljubivosti; prelepoj arhitekturi - omažu antičkom Otomanskom carstvu ali i post-modernističkoj evropskoj arhitekturi; jedinstvenoj orijentalnoj bajci...


Sve sobe su opremljene naprednim interaktivnim multimedijalnim sistemima, kao i Wi-Fi konekcijom. Posluga je vrhunska, sveže voće vas dočekuje svakodnevno, a same sobe su vrlo prostrane i luksuzno opremljene skupim nameštajem, dok su kupatila urađena u mermeru i snabdevena skupocenom Hermes kozmetikom.


U spa odeljku možete, između ostalog uživati i u: aromaterapiji, hidroterapiji, sauni, tajlandskoj masaži, turskom kupatilu...Od restorana, možete birati između Onyx bara, Vodopad ili Džez bara, ruske, mediteranske, francuske kuhinje...Tu su i dva teniska terena, dve balske dvorane, 17 sala za sastanke, dečiji klub, bogato snabdeven vinski podrum sa obezbeđenom degustacijom.

0 comments:

Постави коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites