среда, 2. јун 2010.

Luvaglio luksuzni laptop


Laptop računari osmišljeni su da bi se jednostavno i lako prenosili i koristili i vrlo brzo su se odomaćili kod široke svetske populacije. Brojne prednosti uvideli su i mnogi dizajneri, dok ej britanski proizvođač luksuzne robe - firma Luvaglio - otišao i korak dalje, proizvodeći najskuplji laptop računar, Luvaglio notebook.

Luvaglio notebook

Ono što ovaj računar izdvaja od drugih jeste kombinacija dijamanata izuzetno retkih boja koji, osim što su nakit, služe i kao prekidači ali i kao bezbedonosni ID korisnika; čime su dijamanti dobili višestruku namenu.

Luvaglio laptop ima 17 inčni LED ekran sa specijalno dizajniranim anti-reflektivnim zaštitnim slojem za jasniju i svetliju sliku; 128GB Solid State Disk; slot za učitavanje Blue-Ray-a; integrisan uređaj za čišćenje ekrana i drugo.

Kako je rečeno u kompaniji, potencijalni kupci moći će delimično da utiču na dizajn i izgled računara - odabirom materijala, aksesoara ili nekih završnih detalja. Samim tim, svaki od ovih notebook-ova biće jedinstven i originalan na svoj način, a po željama i platežnoj moći kupca.

Cena - prava sitnica!; počinje već sa oko milion dolara - pa ko voli...

0 comments:

Постави коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites