недеља, 9. мај 2010.

Diamond Crypto Smartphone


Ovaj neophodni element života na visokoj nozi nije tako novijeg datuma, ali svakako zaslužuje da se ovde pojavi. U pitanju je jedinstveni mobilni Smartphone mobilni telefon, sa cenom od tričavih 1.3 miliona dolara!


Poznata ruska kompanija JSC Ancort u saradnji sa najpoznatijim austrijskim juvelirom, gospodinom Peter Aloisson-om, napravila je Diamond Crypto Smartphone - mobilni telefon optočen sa 78 dijamanata (od kojih je 10 izuzetno retkih - plavih dijamanata), zlatom, ebonovinom i platinom.

Malo detaljnije

Svi metalni delovi ovog telefona su napravljeni od platine oznake 950 - osim logoa Ancort i dugmeta za navigaciju - koji su napravljeni od 18-karatnog rose zlata. Drveni delovi napravljeni su od ebonovine; dugmići sa prednje strane su napravljeni od ručno gravirane i bojene vrhunske platine; za ostale dugmiće korišćeni su dijamanti... Futrola takođe nije mogla biti ništa manje ekstravagantna: za izradu je korišćena Connolly koža crne boje, sa platinastim ukrasima. Kutija u koju je sve smešteno, napravljena je od kombinacije najbolje ebonovine i platine. Uz sve to, dobijaju se sertifikati za dijamante i platinu korišćene u izradi.

Što se tiče specifikacije samog aparata, ona je sledeća:

Crypto Smartphone ima touch-screen ekran od 5.6cm; organizator; MP3 plejer koji podržava MP3 i Wav formate; podržava Windows CE operativni sistem; ekran rezolucije 240x320 piksela; GPRS podršku klase 10; memoriju za 4000 telefonskih brojeva; SMS, MMS, E-mail podršku; USB interfejs; Java podršku; trajanje baterije u stand by modu 100 sati; vreme razgovora 2 sata...


0 comments:

Постави коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites